Khamis, 24 Mei 2012

Kepada rakan blogger...

Beberapa hari yang lepas, blog saya telah di serang malware melalui salah satu link yang ada di dalam blog ini. Oleh kerana saya agak sibk dan tidak punya banyak masa untuk menyelidik mana satu link yang ada malware ni, saya remove semua bloglist saya........... :(

Sangat sedih.......dalam seminggu ni saya memang sibuk, jadi selepas selesai kerja-kerja saya nanti, saya akan listkan semula blog-blograkan-rakan sekalian, ok ? Maaf sangat yer.......walau ada entri, kadang-kadang tak sempat langsung nak berjalan dan singgah ke blog kawan-kawan semua....InsyaAllah, waktu lapang itu akan tiba juga......JAGA DIRI, JAGA IMAN, JAGA SOLAT, JAGA HATI...........  Assalamualaikum W B T.

2 ulasan:

Apa kata anda....

Bisnes merudum, tapi nak hati kekal bahagia, mampukah ?

Macam mana kita nak kekal rasa bahagia dengan keadaan bisnes tak menentu, lebih lagi musim pandemic ni? CA nak share cara nak rasa bahagia w...

PENAFIAN

Blog ini adalah tempat saya mencurahkan pendapat dan tidak berpihak atau menentang mana mana pihak samada dalam atau luar negara.

Blog ini hanyalah tempat saya berkongsi cerita dan memberi buah fikiran dalam perkara-perkara yang saya suka.

Jadi, tiada sesiapa berhak untuk menuntu sebarang gantirugi daripada saya kerana saya tidak berkaitan dengan mana-mana badan kerajaan atau bukan kerajaan.

Saya juga berhak mempromosi produk jualan saya yang mana ia adalah milik syarikat saya sendiri.

Terima kasih.