Jumaat, 13 Januari 2012

Dan bunga pun berguguran.......

Dan bunga pun berguguran....Waaaahhh! gitu..... Teringat lagu kak Ogy, heeee....... suka lagu tu....Kelopak bagai sutera...... Eh nyanyi pulak....

Saya nak tanya, anda suka ke tak suka ada kelopak bunga jatuh-jatuh ni ? kalau tak suka sila beritahu yer, saya akan remove demi keselesaan pembaca....walaupun saya suka...hehehe  syok sendiri, buat blog pun syok sendiri, tak sangka ada yang sudi baca).

Seronok bila ubah itu ini dalam blog ni, sesekali nampak lain, seronok lah... hehehe

Itu ajelah nak cerita pun...hehehe....Assalamualaikum.....

4 ulasan:

  1. camne nak buat kelopak bunga tu jatuh?? suke laa.. nak buat jugak..ngee

    BalasPadam
  2. camne nak buat kelopak bunga tu jatuh?? suke laa.. nak buat jugak..ngee

    BalasPadam

Apa kata anda....

Bisnes merudum, tapi nak hati kekal bahagia, mampukah ?

Macam mana kita nak kekal rasa bahagia dengan keadaan bisnes tak menentu, lebih lagi musim pandemic ni? CA nak share cara nak rasa bahagia w...

PENAFIAN

Blog ini adalah tempat saya mencurahkan pendapat dan tidak berpihak atau menentang mana mana pihak samada dalam atau luar negara.

Blog ini hanyalah tempat saya berkongsi cerita dan memberi buah fikiran dalam perkara-perkara yang saya suka.

Jadi, tiada sesiapa berhak untuk menuntu sebarang gantirugi daripada saya kerana saya tidak berkaitan dengan mana-mana badan kerajaan atau bukan kerajaan.

Saya juga berhak mempromosi produk jualan saya yang mana ia adalah milik syarikat saya sendiri.

Terima kasih.