Rabu, 21 Disember 2011

Shoutmix tidak lagi percuma.....bayor2 !

Ye, siapa yang gunakan Shoutmix untuk chatbox mereka, ia tidak lagi percuma... jadi bayarlah yer, pilihlah pakej yang anda suka. Macam saya, belum ada bajet nak bayar shoutmix tu, jadi sementara lum bayar tu, saya tukar kepada cBox je.... sama je kan...



itu ajelah berita ringkas dari saya tengah hari ni yer.... Maisarah ku udah menagis tu... Assalamualaikum...

1 ulasan:

  1. salam ayu...

    sib baik iols tak penah guna segala shout mix hapa tu...

    BalasPadam

Apa kata anda....

Bisnes merudum, tapi nak hati kekal bahagia, mampukah ?

Macam mana kita nak kekal rasa bahagia dengan keadaan bisnes tak menentu, lebih lagi musim pandemic ni? CA nak share cara nak rasa bahagia w...

PENAFIAN

Blog ini adalah tempat saya mencurahkan pendapat dan tidak berpihak atau menentang mana mana pihak samada dalam atau luar negara.

Blog ini hanyalah tempat saya berkongsi cerita dan memberi buah fikiran dalam perkara-perkara yang saya suka.

Jadi, tiada sesiapa berhak untuk menuntu sebarang gantirugi daripada saya kerana saya tidak berkaitan dengan mana-mana badan kerajaan atau bukan kerajaan.

Saya juga berhak mempromosi produk jualan saya yang mana ia adalah milik syarikat saya sendiri.

Terima kasih.