Jumaat, 22 Julai 2011

JOM LIHAT KEBESARAN ALLAH SWT

Hari jumaat yang mulia ni, jom kita muhasabah diri. Betapa besarnya anugerah Allah dan betapa indahnya ciptaan Allah SWT. Kita sendiri hari ini telah diberikan masa tambahan untuk mengecapi nikmat dan pemberian dari ALLAH. Nyawa yang kita ada, kesihatan  yang kita rasa, pancaindera yang berfungsi seperti biasa, adalah antara sebab kenapa kita WAJIB sentiasa bersyukur......

Disini, saya nak kongsikan gambar-gambar yang saya ambil dari www.avoza.com , yang mana menunjukkan kekuasaan Allah menciptakan alam ini. Ada banyak lagi jenis gambar yang akan membuka minda kita tentang kekuasaaan Allah SWT di avoza.com. Jom kita hayati sama-sama !
4 ulasan:

Apa kata anda....

Bisnes merudum, tapi nak hati kekal bahagia, mampukah ?

Macam mana kita nak kekal rasa bahagia dengan keadaan bisnes tak menentu, lebih lagi musim pandemic ni? CA nak share cara nak rasa bahagia w...

PENAFIAN

Blog ini adalah tempat saya mencurahkan pendapat dan tidak berpihak atau menentang mana mana pihak samada dalam atau luar negara.

Blog ini hanyalah tempat saya berkongsi cerita dan memberi buah fikiran dalam perkara-perkara yang saya suka.

Jadi, tiada sesiapa berhak untuk menuntu sebarang gantirugi daripada saya kerana saya tidak berkaitan dengan mana-mana badan kerajaan atau bukan kerajaan.

Saya juga berhak mempromosi produk jualan saya yang mana ia adalah milik syarikat saya sendiri.

Terima kasih.