Isnin, 28 Februari 2011

PENGUMUMAN : Pemenang Contest Sempena 3 Series : Ayurashidah

Bismillaahirrahmaanirrahiim.....
Assalamualaikum.... 
Dengan Ini diumumkan nama pemenang perserta CONTEST SEMPENA 3 SERIES : AYURASHIDAH....(Sila bayangkan anda berada di dalam auditorium.... hehe)

Hadiah 1 : SERIKANDI UMAR


Hadiah 2 : Puan Kutu

Hadiah 3 : Maizura Moksin

Hadiah 4 : ADzriel AB



Hadiah 5 : Mama Zharfan


TAHNIAH KEPADA PEMENANG ! 

Saya perlukan maklumat anda untuk penghantaran hadiah. Jadi, sila emailkan NAMA, ALAMAT LENGKAP & NO TEL ke ayurashidah@gmail.com , ok ?

Hadiah dah siap balut dengan brown paper, tinggal nak pos aje...........

Walaupun agak payah nak  memilih pemenang, tapi akhirnya saya berjaya juga buat keputusan.Yang lain tu bukannya tak menyentuh hati saya, tapi yang terpilih tu lebih menyentuh hati. Mungkin lain orang, lain sensetivitinya kan.....

Tujuan saya buat contest macam ni ialah cuma nak mengajak rakan2 blogger meluahkan apa yang tak terluah kepada ibu kita.... 

Kadang-kadang, susah nak melafazkan tapi banyak nak dikongsikan, 
penulisan adalah salah satu jalan........

Alhamdulillah....semoga dipermudahkan semua bagi kita.....

15 ulasan:

  1. wah...rezeki... Alhamdulillah menang... TQ tuan rumah!

    BalasPadam
  2. assalam...tahniah kepada pemenang

    BalasPadam
  3. tahniah kepada pemenang2..

    ya betul2 tu..kadang2 bila kita berkongsi suka duka, akan lega dan hilanglah sedikit yang terbuku dlm hati kan ayu..kakNo doakan semoga lepas ni ayu akan dimurahkan rezeki oleh ALLAH SWT..amin

    BalasPadam
  4. adzriel : tahniah ye..jgn lupa bg details tau!

    Umiliza : cuba lagi lain kali ye!

    Kak no : Betul...asalkan dapat lepaskan apa yg terbuku, kira lega je hati ni kan....

    tq ya kno, selalu doakan yg baik2...Amin!

    BalasPadam
  5. Wah tak sgka menang!Terima kasih byk2..sy dh send detail kt e-mail..
    noormurni@rocketmail.com

    BalasPadam
  6. Congrats pada pemenang..

    Memang sume layak jadik pemenang.. :)

    BalasPadam
  7. salam... alhamdulillah, syukur sangat ana menang ^__^ tak sangka sebenarnya, hanya sekadar mencuba apabila ditag oleh kawan... allah, syukur sangat,,, terima kasih ya kak, pilih saya....

    BalasPadam
  8. Tahniah semua yang menang tu..

    BalasPadam
  9. tq sbb sudi pilih as winner no 5 :)

    me dh email my details :)

    BalasPadam
  10. Orang saya tag dapat no 1.. agak dah.. kena mintak share nie.. apa2 pun makcik ayushida nanti buat another contest.. good job!!

    BalasPadam
  11. puan kutu : tq ya...

    Nahdatul : tq juga menyertai....

    serikandi : sama2.... rezeki masig2 siapa yg tahu kan....

    myvitrd : ye, tahniah

    Mama Zharfan : tq

    Al-Qassam : mintalah dgn pemenang , kalau dpt, hehe.....insyaAllah akan perah idea utk contest yang beguna.....tq...

    BalasPadam
  12. alhamdulillah . terima kasih .

    http://maizuramoksin.blogspot.com/2011/03/aku-menang-contest-ayurashidah.html

    BalasPadam
  13. menarik....ada lagi kah?

    BalasPadam
  14. mujahid : contest ni dah tamat...insyaAllah, saya akan cuba buat contest lain lepas ni....

    BalasPadam

Apa kata anda....

Bisnes merudum, tapi nak hati kekal bahagia, mampukah ?

Macam mana kita nak kekal rasa bahagia dengan keadaan bisnes tak menentu, lebih lagi musim pandemic ni? CA nak share cara nak rasa bahagia w...

PENAFIAN

Blog ini adalah tempat saya mencurahkan pendapat dan tidak berpihak atau menentang mana mana pihak samada dalam atau luar negara.

Blog ini hanyalah tempat saya berkongsi cerita dan memberi buah fikiran dalam perkara-perkara yang saya suka.

Jadi, tiada sesiapa berhak untuk menuntu sebarang gantirugi daripada saya kerana saya tidak berkaitan dengan mana-mana badan kerajaan atau bukan kerajaan.

Saya juga berhak mempromosi produk jualan saya yang mana ia adalah milik syarikat saya sendiri.

Terima kasih.