Khamis, 10 Februari 2011

Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011



Saya dengan suka citanya mengumumkan ada satu pertandingan mencari blog tercantik yang dianjurkan oleh www.2dayblogger.com dan saya telah di TAG oleh aizasahree, anak saya.

Entah ye, blog saya ni termasuk dalam golongan cantik ke tidak, tapi, VOTELAH SAYA ! hehe...........

Okay, detail sikit ye :

Tarikh tutup : 28 FEBRUARI 2011

Mula mengundi :


-Undian Pertama: 1/3/2011 – 8 /3/2011(Undian untuk semua peserta)
-Undian Kedua: 10/3/2011 – 17/3/2011(Undian untuk 20 terbaik)

Okay, sekarang saya nak ajak orang lain join. Jadi saya TAG mereka di bawah :




3 ulasan:

  1. thanks kak coz tag saye.. :)

    BalasPadam
  2. alaaaaa...tima kasih banyak2 ye cz tag kakNo...ermmm malu lak nk join sbb blog kakNo bukan kategori cantik, simple je huhu..

    BalasPadam
  3. gudluk

    datang buat spotcheck
    tok pilih 10 blog tercantik

    jangan lupe vote saye
    kat kump 2 no 28

    thanks

    BalasPadam

Apa kata anda....

Bisnes merudum, tapi nak hati kekal bahagia, mampukah ?

Macam mana kita nak kekal rasa bahagia dengan keadaan bisnes tak menentu, lebih lagi musim pandemic ni? CA nak share cara nak rasa bahagia w...

PENAFIAN

Blog ini adalah tempat saya mencurahkan pendapat dan tidak berpihak atau menentang mana mana pihak samada dalam atau luar negara.

Blog ini hanyalah tempat saya berkongsi cerita dan memberi buah fikiran dalam perkara-perkara yang saya suka.

Jadi, tiada sesiapa berhak untuk menuntu sebarang gantirugi daripada saya kerana saya tidak berkaitan dengan mana-mana badan kerajaan atau bukan kerajaan.

Saya juga berhak mempromosi produk jualan saya yang mana ia adalah milik syarikat saya sendiri.

Terima kasih.