Jumaat, 25 Februari 2011

CONTEST SEMPENA 3 SERIES : AYURASHIDAH

ENTRI INI MELEKAT SEHINGGA 25 FEBRUARI 2011
(sila scroll ke bawah untuk entri baru ye, terima kasih)

SEMPENA MENYAMBUT KEDATANGAN 3 SERIES DALAM HIDUP SAYA. hehehehehe, saya nak bagi hadiah kepada kawan-kawan. Tapi, kenalah sertai contest saya....

SYARAT-SYARATNYA IALAH :


1.Buat satu entri bertajuk : CONTEST SEMPENA 3 SERIES : AYURASHIDAH 
2. Masukkan banner di bawah di dalam entri anda dan letakkan link ke sini sekali ye.


Banner contest

3. Buat ucapan atau karangan pendek untuk ibu anda kerana melahirkan anda.
4. Tag 3 orang rakan anda.
5. Tinggalkan URL entri anda di ruangan komen di bawah entri ini.
6. Follower ke bukan ke, mari lah join !
7. Tambahan : yang mempunyai alamat di Malaysia sahaja .... (atas2 sebab2 penghantaran hadiah kelak)

Tarikh tutup : 25 FEB 2011

HADIAH UTAMA
(unisex perfume)


4 HADIAH SAMPINGAN




PEMENANG AKAN DIPILIH DARI SEGI KREATIVITI PENULISAN ATAU YANG PALING MENYENTUH HATI SAYA SEBAGAI JURI SOLO. FOLLOWER DIBERI KEUTAMAAN.(TAK FOLLOW PUN BOLEH MENYERTAI, TAPI SAYA AKAN LEBIH MEMPERTIMBANGKAN FOLLOWER SAYA. KALAU BOLEH BUAT SAYA MENANGIS TERESAK-ESAK, KOMPOM MENANG....)


JADI, SELAMAT MENCUBA !

SAYA TAG 3 ORANG NI SEBAGAI PERMULAAN :



OKAY ! GOOD LUCK SEMUA ! Bagi yang tak di tag tu, join la juga, jangan malu-malu.


30 ulasan:

  1. saya join...

    id : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/02/contest-sempena-3-series-ayurashidah.html

    BalasPadam
  2. sekali lagi yna join contes cik ayu..huhu
    http://ceritacintayna.blogspot.com/2011/02/contest-sempena-3-series-ayurashidah.html

    BalasPadam
  3. pergggghhh! susah gak ye klo nak wat entri yg boleh buat ayu teresak2 huhu...mmm kakNo kena pk dan karang dlu ye..nnt dh join kakNo buh link sini..

    BalasPadam
  4. saya dah join.terima kasih sebab buat contest yang berguna ini :)

    http://crazreeme.blogspot.com/2011/02/contest-sempena-3-series-ayurashidah.html

    BalasPadam
  5. kak ayu anda di tag lam entry ne...
    http://openureyenseemebyurheart.blogspot.com/2011/02/senyum-tanpa-gigi.html

    BalasPadam
  6. ida dh join akak...!!! tq uat contest mcm ne..!! asa trharu..!!!

    http://openureyenseemebyurheart.blogspot.com/2011/02/contest-sempena-3-series-ayurashidah.html

    BalasPadam
  7. alhamdulillah siap jugak

    http://maizuramoksin.blogspot.com/2011/02/contest-sempena-3-series-ayurashidah.html

    terima kasih ^^v

    BalasPadam
  8. Dah dapat hadiah hari tu nak lagi hadiah byk sikit heheheh terus joint contest ni..

    http://advsinfo.blogspot.com/2011/02/contest-sempena-3-series-ayurashidah.html

    Ini adalah blog pengiklanan yg di urus tadbir oleh Mah@mahu...

    BalasPadam
  9. saya turut serta

    id followers : my shaizhar blog contest

    link :

    http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/contest-sempena-3-series-ayurashidah.html

    BalasPadam
  10. saya turut serta

    my id followers : my shaizhar blog contest

    link

    http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/contest-sempena-3-series-ayurashidah.html

    BalasPadam
  11. salam

    me join yer

    http://suzie284contest.blogspot.com/2011/02/contest-sempena-3-series-ayurashidah.html

    me follower yg ke 139, id follower : mama zharfan

    BalasPadam
  12. saya join.... folo yang ke 140
    jom terjah : http://bayuk3nangan.blogspot.com/2011/02/contest-sempena-3-series-ayurashidah.html

    BalasPadam
  13. huhuhu.. xreti nk berkarya.. xpasti nk join ke x.. wat malu je kalo xmenyentuh perasaan.. :)

    BalasPadam
  14. salam. Join sudah.! :) http://bulancantek10.blogspot.com/2011/02/contest-sempena-3-series-ayurashidah.html

    BalasPadam
  15. Assalam...
    Dah join contest dan da follow...

    Nanti jenguk ek...
    http://nahdatulizah.blogspot.com/2011/02/contest-sempena-3-series-ayurashidah.html

    :)

    BalasPadam
  16. salam kenal

    nk join jugak setelah di tag
    http://zura-merrygoround.blogspot.com/2011/02/contest-sempena-3-series-ayurashidah.html

    BalasPadam
  17. baru je siap..

    http://adzriel.blogspot.com/2011/02/contest-sempena-3-series-ayurashidah.html

    BalasPadam
  18. teringin nak masuk.
    tapi semua hebat hebat,

    huhu

    -_-

    BalasPadam
  19. cik azeya, try je la, mana tau best.. hehe...

    BalasPadam
  20. ooo..tak cukup syarat di No7 huhuhu..

    BalasPadam
  21. done with my essay!

    here's the link..http://flyarsyadfly.blogspot.com/2011/02/contest-sempena-3-series-ayurashidah.html

    BalasPadam
  22. http://noormurniothman.blogspot.com/2011/02/contest-sempena-3-series-ayurashidah.html

    Nice contest.Sy join..TQ

    BalasPadam
  23. blog ana bukan blog sertai contest. ana buat ini untuk mak saya

    link :
    http://menongkaharus87.blogspot.com/2011/02/contest-sempena-3-series-ayurashidah.html

    BalasPadam
  24. salam... saya join... suka2.. ^__^ tapi banner letak bawah sekali.. utamakan gmbr mak :) tak pa dak?http://serikandiumar93.blogspot.com/2011/02/contest-sempena-3-series-ayurashidah.html

    BalasPadam
  25. salam..saya join ea.. :)
    http://haizaryanilyas.blogspot.com/2011/02/contest-sempena-3-series-ayurashidah.html

    BalasPadam
  26. mama....
    Aiza nak join gak....

    http://aizasahree.blogspot.com/2011/02/contest-sempena-3-series-ayurashidah.html

    BalasPadam
  27. tak sangka ramai yang join...hehe....:)

    BalasPadam
  28. poooonnn...poooonnnn....ppoooonnnn
    sempat lagi x saya nak join nie...

    id follower:umiliza989
    link:
    http://norliza989.blogspot.com/2011/02/contest-sempena-3-series-ayurashidah.html

    BalasPadam
  29. wahh! tak sempat nak join. huk! papepun, welcome to 3 series :)

    BalasPadam

Apa kata anda....

Bisnes merudum, tapi nak hati kekal bahagia, mampukah ?

Macam mana kita nak kekal rasa bahagia dengan keadaan bisnes tak menentu, lebih lagi musim pandemic ni? CA nak share cara nak rasa bahagia w...

PENAFIAN

Blog ini adalah tempat saya mencurahkan pendapat dan tidak berpihak atau menentang mana mana pihak samada dalam atau luar negara.

Blog ini hanyalah tempat saya berkongsi cerita dan memberi buah fikiran dalam perkara-perkara yang saya suka.

Jadi, tiada sesiapa berhak untuk menuntu sebarang gantirugi daripada saya kerana saya tidak berkaitan dengan mana-mana badan kerajaan atau bukan kerajaan.

Saya juga berhak mempromosi produk jualan saya yang mana ia adalah milik syarikat saya sendiri.

Terima kasih.