Selasa, 11 Januari 2011

wah !!! first time dapat award lah! tq miszsheyla!

award dari misz sheyla !


wah...BEST FOLLOWER EVER lagik (ambil mic dari mc)...trima kasih dik....tak sangka akak dapat no cun ni...hehehe..... tapi akak tengah test backgraound mana yg akak syiok la dik, klo yg ari tu, mmg sesuaii background award nih ngan theme color akak. header tu pon testing jer... hehe, tengah mengasah balik parang yang tumpul... dah lama tak wat kija design mendesign ni... rajin tul aku membebel kan, macam lah kalao artis dapat award tu, siap bawak speech kt kertas lg....hehe

Terima kasih, terima kasih, terima kasih. (masih pegang mic sendiri..hehe)Assalamualaikum.....(kena tolak ke belakan dengan mc)
Babai miszsheyla....

2 ulasan:

Apa kata anda....

Bisnes merudum, tapi nak hati kekal bahagia, mampukah ?

Macam mana kita nak kekal rasa bahagia dengan keadaan bisnes tak menentu, lebih lagi musim pandemic ni? CA nak share cara nak rasa bahagia w...

PENAFIAN

Blog ini adalah tempat saya mencurahkan pendapat dan tidak berpihak atau menentang mana mana pihak samada dalam atau luar negara.

Blog ini hanyalah tempat saya berkongsi cerita dan memberi buah fikiran dalam perkara-perkara yang saya suka.

Jadi, tiada sesiapa berhak untuk menuntu sebarang gantirugi daripada saya kerana saya tidak berkaitan dengan mana-mana badan kerajaan atau bukan kerajaan.

Saya juga berhak mempromosi produk jualan saya yang mana ia adalah milik syarikat saya sendiri.

Terima kasih.