Khamis, 23 Disember 2010

Walau penat tapi berbaloi-baloi.....!

faSaya baru dapat duduk mengadap pc dan merehatkan kepala lutut. Dari pagi tadi, awal pagi (5.30 pg) sampailah 5.30 ptg, baru dapat rehat. Tapi, seronok! Maklumlah, saya dah lama tak jumpa orang kampung... Ops lupa, sebenarnya, saya turun padang, jual sendiri produk saya di SAMBUTAN HARI WANITA di GERAKAN PERSATUAN WANITA (GPW) - FELDA ULU TEBRAU.

Wah, bukan main meriah lagi para peniaga, bukan ramai sangat yang datang, tapi seronok. Jualan saya pun mendapat sambutan. Saya tunggu juga tadi, kalau nombor saya naik (cabutan nombor bertuah!), tapi, tak dapat nak tunggu sampai habis, dah agak lewat, memandangkan saya ada janji lain. Apapu, kepada Pengerusinya, HAJAH RAFEAH, memang seronok dan best sekali. Dan kepada AJK masakannya,(mak saya!) masakan anda memang marvelous!

Tahniah juga kepada pemenang pertandingan gubahan tuala dan gubahan gula-gula. Memang kreatif!

Tahniah juga kepada pemenang pertandingan masakan asam pedas, kuih bingka, bubur lambuk dan kuih kacau keledek, masakan anda semua memang best!

Kepada AJK GPW, majlis yang meriah!

DAN, TERIMA KASIH KEPADA PEMBELI PRODUK SAYA, BR HOM PLUS....Dapatkan yang terbaik untuk keluarga anda selalu!

meh kita tengok gambar yang sempat saya snapkan.....Ada banyak lagi gambar, saya akan uploadkan di facebook. OK!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Apa kata anda....

Bisnes merudum, tapi nak hati kekal bahagia, mampukah ?

Macam mana kita nak kekal rasa bahagia dengan keadaan bisnes tak menentu, lebih lagi musim pandemic ni? CA nak share cara nak rasa bahagia w...

PENAFIAN

Blog ini adalah tempat saya mencurahkan pendapat dan tidak berpihak atau menentang mana mana pihak samada dalam atau luar negara.

Blog ini hanyalah tempat saya berkongsi cerita dan memberi buah fikiran dalam perkara-perkara yang saya suka.

Jadi, tiada sesiapa berhak untuk menuntu sebarang gantirugi daripada saya kerana saya tidak berkaitan dengan mana-mana badan kerajaan atau bukan kerajaan.

Saya juga berhak mempromosi produk jualan saya yang mana ia adalah milik syarikat saya sendiri.

Terima kasih.