Selasa, 21 Disember 2010

Rasa macam tengah drive Ferrari pulak!

Ye, betul...bukan sebab kelajuan... tapi dari cara ekoran pandangan mata, dan cara tenungan orang-orang yang melihat kancil kesayangan saya...!


Apa yang best sangat pada kancil saya tu kan.... cuma saya dah cat baru, dan buat air brush gambar produk yang saya jual , itu saja..


Ferrari saya la tuu.......

Betul, semua orang pandang sampai kelibat kereta ni hilang. Tapi bila tengok kt stereng, ek eleh, kancil je.......

Tapi, saya rasa seronok, sebab, apa yang saya dan suami idamkan, dah tercapai. Nak buat airbrush gambar produk kami.....

Suami : Best ke bawa kereta yg baru cat tu? Ada orang tengok ke?
Saya : Rasa macam bawa ferrari bang, naik segan pulak nakkeluar, tak tahu apa yg ada dalam fikiran orang, agaknya 'corak apa sebenarnya kat kereta dia ni?' hehehe....


Suami tersenyum...

Tapi, sabtu lepas, saya keluar, menuju ke Skudai Kiri, betul betul sebelah saya, FERRARI ! Bukan tak pernah nampak, selalu, pernah juga terserempak dengan konvoi Ferrari dulu... Tapi, kali ni rasa lain, KETERUJAAN YANG SANGAT DAHSYAT! Sampai saya snap satu gambar guna phone! Macam jakun pulak kan? Tapi tak tahu kenapa, masa tu, memang rasa sangat TERUJA...

Saya rasa, macam bersemangat pula nak mencapai tahap pakai Ferrari tu, pakai sekejap, lepas tu jual balik, boleh? Sebab membazir pulak rasa kalau beli kan, bukan boleh full speed pon..... hehehe.

*Dari dulu ada 2 kereta idaman, satu dah dapat pakai, satu lagi belum. Nampak macam mustahil je. Kalau tak dapat pun tak apa, cuma buat pembakar semangat je!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Apa kata anda....

Bisnes merudum, tapi nak hati kekal bahagia, mampukah ?

Macam mana kita nak kekal rasa bahagia dengan keadaan bisnes tak menentu, lebih lagi musim pandemic ni? CA nak share cara nak rasa bahagia w...

PENAFIAN

Blog ini adalah tempat saya mencurahkan pendapat dan tidak berpihak atau menentang mana mana pihak samada dalam atau luar negara.

Blog ini hanyalah tempat saya berkongsi cerita dan memberi buah fikiran dalam perkara-perkara yang saya suka.

Jadi, tiada sesiapa berhak untuk menuntu sebarang gantirugi daripada saya kerana saya tidak berkaitan dengan mana-mana badan kerajaan atau bukan kerajaan.

Saya juga berhak mempromosi produk jualan saya yang mana ia adalah milik syarikat saya sendiri.

Terima kasih.