Thursday, December 27, 2012

Letak gambar tak tutup aurat walau non muslim

Maaf yer, cuma nak share dengan semua, kita tak boleh share atau post gambar yg dedah aurat, sekarang ni ramai org berniaga wat cam tu........walau pun niat kita nak lariskan produk, atau nak buktikan produk kita berkesan, tp kita dah dedahkan aurat org lain, tak boleh walaupun aurat non muslim.....semoga semuanya ambil tindakan dan edit semula gambar2 yg kita guna tuk perniagaan......


No comments:

Post a Comment

Apa kata anda....