Tuesday, January 10, 2012

GA : KEMBALI KE SEKOLAH!

Give Away awal tahun 2012 ni saya buat sempena anak saya naik darjah 1. Kalau nak join , senang saja.


1. Kalau belum Follow blog saya, boleh lah follow :) dan perlulah like page berikut :


2. Gunakan tajuk yang sama dengan entri ni

3. Buat entri tentang kisah KEMBALI KE SEKOLAH anda... terpulanglah, nak cerita pasal anak ke, adik ke, anak buah ke, diri sendiri ke....

4.Letakkan link entri diruangan komen entri ini.

5.Nak tag kawan boleh, tak tag pun tak pe.....


6.Tarikh tutup sehingga penghujung Januari iaitu : 31 Jan 2012

3 Kisah yang paling mencuit hati akan menerima hadiah misteri bernilai RM 50.00.

Okay! Tak sabar puan ayu nak dengar cerita masuk sekolah dari korang semua... hehehe

6 jiwa yang tenang:

  1. salam, nak join lah.. tapi final exam ahad n sabtu ni :)

    antar ahad malam blh ke ^__^

    ReplyDelete
  2. bolehlah sayang...... akk lupa nk letak due date yer... lepas ni akk update balik entri nih... hehe...

    ReplyDelete
  3. yeeeeh!

    serikandiumar dah jadi qaniahmawaddah tau! =.= heee

    salam rindu dari Jordan

    ReplyDelete
  4. rasa nak join
    harap2 ada ilham untuk menulis nanti
    hehehehe

    ReplyDelete
  5. MAN : hehehe, dah lama tamat lah GA nih....

    ReplyDelete

Apa kata anda....