Wednesday, October 12, 2011

Banyak nye group kat facebook !

Dalam sebulan aje, macam-macam group di facebook saya sertai dan "disertakan" oleh kawan lain. Hehehe.... Tapi kebanyakannya ialah group yang berbentuk islamik. Alhamdulillah..... walau pun FB ni ada banyak sebab untuk jadi negatif, kita buat juga supaya ia jadi positif....

Maaflah kepada mana-mana group yang saya x dapat aktif, sebab x terkejar semua..... masa saya ekslusif untuk suami dan anak-anak... jadi, mana yang sempat tu, saya jengah lah juga.... ada juga group yang saya x pernah bagi komen atau post, tak sempat lah.....

Apa pun, teruskan perkara-perkara yang baik di dunia maya in ye, kawana-kawan dan adik-adik !

No comments:

Post a Comment

Apa kata anda....