Thursday, March 3, 2011

FOLLOWER KE 200 ?! Terus sihat saya...!

Wah....semalam satu hari tak menjenguk atau menyentuh laptop.......sibuk sangat beserta kepeningan kepala yang belum hilang lagi.........

Dah mencapai 200 follower rupanya ! Saya memang dah bercadang nak bagi sesuatu kepada follower ke 200 ni, tapi dia dah minta dulu sebelum diumumkan....! heheheheh :






Okay......en FAKHRUL1409 adalah follower yang ke 200 di blog saya. Saya sangat tidak menyangka boleh dapat follower banyak macam ni......Harap-harap yang follow tu bukan setakat follow ya, bacalah mana2 entri yang anda semua tertarik....... kalau tak ada yang anda tertarik, takkan anda follow pulak kan ? Tapi kalau memang tak ada yang tertarik tapi nak juga follow....JUTAAN TERIMA KASIH saya ucapkan........
Sayang anda semua !

OOOOOOPSSSS ! Lupa! "pe2 plan " untuk follower ke 200 ialah TOP UP RM 20.00. Jadi en FAKHRUL.....email la kepada saya no telefon anda yae! ayurashidah@gmail.com........Kalo awak tak guna top up, top up kanlah orang tersayang........keh3

6 jiwa yang tenang:

  1. waaaah..bestnye enFahkrul...tahniah ye..tak sia2 jd follower ayu tau hehehe

    ReplyDelete
  2. wahh..dpt topup 20 tu..leh la gayut2 dgn org tersyg kan :p

    ReplyDelete
  3. wahhh! terpilih! hahaha...mekaseh byk2 ayurashidah..hehehe...:D

    ReplyDelete
  4. terharunya!! :') nages2 dh ni...

    ReplyDelete
  5. k no : ye... rajin2 la ye ke sini... hehehehe... lain hari kalau tetiba nak terbagi lg apa2 kan... hehehe

    chii : ye.....apa lg nak buat kan? hehehe

    enFakhrul : dah brenti ages blum? top up dah dpt kan? hehehe

    ReplyDelete
  6. nages dr td ag ni...:'( terharu sgt..huhuhu..dpt2..mekaseh ayu.. :)

    ReplyDelete

Apa kata anda....