Saturday, March 5, 2011

Apa hal ni?

Saya bertanya diri sediri... apa kena dengan saya.... Sesiapa yang tengok blog sy ni kejap lain, kejap lain, sebab saya tengah nak cari feel utk blog saya ni, tetiba macam dah boring lak......nak ubah sikit2... tapi blum jumpa yang bkenan... nak buat background, belum ada kesempatan..... nak ubah template, dah tak cukup masa dan tangan..... tpi degil, usik2 jugak bila dapat curi2 masa...... Jadi, kalau kawan2 semua tengok, kejap lain-kejap lain, bersabarlah dengan karenah saya ye......Saya tengah berserabut dengan macam2 hal nak setel, lepas tu, gatal2 pulak nak renovate blog..... hehehe........

pssst...:hjau +pink cantik jugak kan?

4 jiwa yang tenang:

Apa kata anda....