Friday, February 11, 2011

Terima kasih abang ! Terima kasih semua ...!

ALHAMDULILLAH... MASIH SIHAT SAYA DAN MASIH BERNAFAS LAGI HARI INI....... Saya dah menjejaki daerah 3 series dalam hidup saya...... Terasa macam baru aje semalam ambil result UPSR. <--------ayat perasan muda la tu, hehe)

Saya tidak pernah mengharapkan apa-apa dari sesiapa pun. Cuma saya cukup bersyukur kalau suami dan keluarga ingat dan mendoakan kesihatan saya di hari kelahiran saya.

Tapi, macam biasa, suami saya akan buat KEJUTAN untuk saya. Alhamdulillah.... kasih sayang kami makin bertaut. Saya tak kisah apa pun yang dia bagi, saya gembira menerimanya kerana ia datang dari hati yang menyayangi saya.....


Saya dapat perfume yang sangat sedaaaaapppppp baunya. Dan ada bear yang comel di situ ! Terima kasih abang, abang tahu betapa ayu sangat sayangkan abang.....

Saya juga tak mungkin lupakan jasa mak saya bersusah payah mengandungkan saya dalam keadaan bekerja dan melahirkan saya ke dunia dengan segala kesakitan. Terima kasih mak........ jika ada banyak nyawa sekalipun, Takkan terbalas jasa mak kepada Ayu........Mak adalah permata dalam hidup ayu.....

Arwah ayah juga banyak bekorban untuk saya....... Semoga ayah aman di sana.....Alfatihah.....

Tiada apa yang lebih menggembirakan saya untuk hari lahir ini selain bersama dengan orang-orang yang tersayang........Semoga kami sabar dan tabah untuk mengekalkan keindahan hubungan pinjaman dari ALLAH SWT ini.... Amin....Amin.....Amin....Ya Rabbal Alamin.....

2 jiwa yang tenang:

  1. wahh..mesti ayu suka kan dapat perfume tu..kakNo dh wish besday kat fb kan..skang kakNo nak wish semoga hubungan ayu bersama suami akan kekal abadi hingga akhir hayat..semoga ayu sentiasa ceria dan hepi ya..semoga ALLAH Merahmati, merestui dan meredhai ayu sekeluarga ...amin..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kak no! Saaaayang kak no jugak, rajin doakan orang ye...mekasih.... jom join contest ayu!

    ReplyDelete

Apa kata anda....