Monday, February 28, 2011

PENGUMUMAN : Pemenang Contest Sempena 3 Series : Ayurashidah

Bismillaahirrahmaanirrahiim.....
Assalamualaikum.... 
Dengan Ini diumumkan nama pemenang perserta CONTEST SEMPENA 3 SERIES : AYURASHIDAH....(Sila bayangkan anda berada di dalam auditorium.... hehe)

Hadiah 1 : SERIKANDI UMAR


Hadiah 2 : Puan Kutu

Hadiah 3 : Maizura Moksin

Hadiah 4 : ADzriel AB



Hadiah 5 : Mama Zharfan


TAHNIAH KEPADA PEMENANG ! 

Saya perlukan maklumat anda untuk penghantaran hadiah. Jadi, sila emailkan NAMA, ALAMAT LENGKAP & NO TEL ke ayurashidah@gmail.com , ok ?

Hadiah dah siap balut dengan brown paper, tinggal nak pos aje...........

Walaupun agak payah nak  memilih pemenang, tapi akhirnya saya berjaya juga buat keputusan.Yang lain tu bukannya tak menyentuh hati saya, tapi yang terpilih tu lebih menyentuh hati. Mungkin lain orang, lain sensetivitinya kan.....

Tujuan saya buat contest macam ni ialah cuma nak mengajak rakan2 blogger meluahkan apa yang tak terluah kepada ibu kita.... 

Kadang-kadang, susah nak melafazkan tapi banyak nak dikongsikan, 
penulisan adalah salah satu jalan........

Alhamdulillah....semoga dipermudahkan semua bagi kita.....

15 jiwa yang tenang:

  1. wah...rezeki... Alhamdulillah menang... TQ tuan rumah!

    ReplyDelete
  2. assalam...tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada pemenang2..

    ya betul2 tu..kadang2 bila kita berkongsi suka duka, akan lega dan hilanglah sedikit yang terbuku dlm hati kan ayu..kakNo doakan semoga lepas ni ayu akan dimurahkan rezeki oleh ALLAH SWT..amin

    ReplyDelete
  4. adzriel : tahniah ye..jgn lupa bg details tau!

    Umiliza : cuba lagi lain kali ye!

    Kak no : Betul...asalkan dapat lepaskan apa yg terbuku, kira lega je hati ni kan....

    tq ya kno, selalu doakan yg baik2...Amin!

    ReplyDelete
  5. Wah tak sgka menang!Terima kasih byk2..sy dh send detail kt e-mail..
    noormurni@rocketmail.com

    ReplyDelete
  6. Congrats pada pemenang..

    Memang sume layak jadik pemenang.. :)

    ReplyDelete
  7. salam... alhamdulillah, syukur sangat ana menang ^__^ tak sangka sebenarnya, hanya sekadar mencuba apabila ditag oleh kawan... allah, syukur sangat,,, terima kasih ya kak, pilih saya....

    ReplyDelete
  8. tq sbb sudi pilih as winner no 5 :)

    me dh email my details :)

    ReplyDelete
  9. Orang saya tag dapat no 1.. agak dah.. kena mintak share nie.. apa2 pun makcik ayushida nanti buat another contest.. good job!!

    ReplyDelete
  10. puan kutu : tq ya...

    Nahdatul : tq juga menyertai....

    serikandi : sama2.... rezeki masig2 siapa yg tahu kan....

    myvitrd : ye, tahniah

    Mama Zharfan : tq

    Al-Qassam : mintalah dgn pemenang , kalau dpt, hehe.....insyaAllah akan perah idea utk contest yang beguna.....tq...

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah . terima kasih .

    http://maizuramoksin.blogspot.com/2011/03/aku-menang-contest-ayurashidah.html

    ReplyDelete
  12. mujahid : contest ni dah tamat...insyaAllah, saya akan cuba buat contest lain lepas ni....

    ReplyDelete

Apa kata anda....