Saturday, February 19, 2011

JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH

Nampak takgambar lebah yang comel tu? Itu lah lebah belaan Izamir Ridzwan. Ia tak merbahaya.

Okay, saya suka menjengok ke sarah lebah ni sebab banyak cerita yang menarik dan blog nya nampak kemas, selesa nak melepak-lepak di blog beliau. Blog ni ada macam-macam cerita yang diketengahkan. Tuan punya blog ni pun nampak macam best je pada saya, jadi oleh kerana dah tinggal 4 kekosongan (sempat ke) saya pun berebut-rebutlah buat entri ni.

Sapa yang belum ke blog IR ni, silalah bekunjung. Macam-macam ada.......Sapa yang nak join bloglist nih, jom lah, kot2 sempat lagi ke!

6 jiwa yang tenang:

  1. thanks.. walaupon telambat.. IR terima jugak sb dh buatkan

    ReplyDelete
  2. terima kasih IR...... hehehehe.....

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan..
    datang dr blog IR..

    follow blog ni yer..
    tmbah kenalan..
    jemput la dtg blog saya..

    ReplyDelete
  4. singgah dari blog IR...
    salam kenal.. ^^,

    baru sempat nak gi jejalan jumpa kenalan bart.. hehe.. ^^,

    ReplyDelete

Apa kata anda....