Tuesday, February 8, 2011

HADIAH UNTUK FOLLOWER KE 100 !


Terima kasih kepada yang sudi melawat blog saya dan yang sudi follow saya......Walaupun di awal pembabitan dunia blogging (fuh ayat...), saya tidak meletakkan harapan yang tinggi, maklumlah, siapalah saya, dan apa sangatlah penulisan saya ini. 
Saya nak bagi semua orang hadiah, saya tak mampu, dan saya memang dah berniat kalau dapat follower yang ke 100 ni, saya nak bagi hadiah kepada orang tu....

Hadiah yang saya pilih untuk follower ke 100 ialah :


Jadi Follower yang ke 100 itu ialah :





TAHNIAH DAN TERIMA KASIH KEPADA BELIAU....

Untuk followers yang lain, SAYA SAYANG KAMU !



4 jiwa yang tenang:

  1. Bestnya,sayangnya bukan aku.huhuhu....

    ReplyDelete
  2. Alamak dpt hadiah ker tak sangka sgt.. follow and tinggal jejak kat blog kawn2 boleh dpt hadiah juga.. Terima kasih kepada tuan blog ni.. memang tak sangka sgt terima kasih.. so how to redeem this prize??

    ReplyDelete
  3. Mah@mahu : emailkan NAMA PENUH, ALAMAT PENUH, DAN NO TEL LENGKAP KE ayurashidah@gmail.com.

    ReplyDelete

Apa kata anda....