Tuesday, January 11, 2011

wah !!! first time dapat award lah! tq miszsheyla!

award dari misz sheyla !


wah...BEST FOLLOWER EVER lagik (ambil mic dari mc)...trima kasih dik....tak sangka akak dapat no cun ni...hehehe..... tapi akak tengah test backgraound mana yg akak syiok la dik, klo yg ari tu, mmg sesuaii background award nih ngan theme color akak. header tu pon testing jer... hehe, tengah mengasah balik parang yang tumpul... dah lama tak wat kija design mendesign ni... rajin tul aku membebel kan, macam lah kalao artis dapat award tu, siap bawak speech kt kertas lg....hehe

Terima kasih, terima kasih, terima kasih. (masih pegang mic sendiri..hehe)Assalamualaikum.....(kena tolak ke belakan dengan mc)
Babai miszsheyla....

2 jiwa yang tenang:

Apa kata anda....