Friday, January 7, 2011

MyDaniShop Giveaway

CONTEST ! CONTEST ! CONTEST !


Wah... teruja bila tengok contest untuk barang anak nih, terus je nak join. Jomlah kaum ibu beramai-ramai join contest nih, mana la tau nasib kita dapat hadiah tuk anak kita kan....Kalau x dapat hadiah pun, boleh tengok-tengok apa yang nak di beli untuk anak-anak......(marketing...)

Untuk My dani Shop pula, buat la contest macam ni selalu, (muehehehe).


Ini saya 

Rashidah Mohd Don

 dan anak ke 3 saya 

Sayeeda

(gambar masa raya lepas....hehehe, tak sempat2 nak snap yg baru)

Jika ada yang berminat klik la di sini ye. Sekian, wassalam.....

No comments:

Post a Comment

Apa kata anda....