Thursday, January 20, 2011

Kenapa saya berblog ?

Hm... beberapa hari ni, bila blogwalking, ada macam-macam cara dan tujuan blogger tampilkan dalam blog masing-masing.....Ada yang suka cerita pasal keluarga dan hidup, pasal kerja, pasal agama, pasal politik...macam-macam lah...

Saya hanya seorang ibu kepada 6 anak yang baru berjinak2 dalam dunia blog ini. Mula-mula, ada jugak jumpa blogger yang suruh tinggalkan jejak "i follow u, u follow i ye". Bila cuba buat, rasa macam tak best pulak. Bila fikir balik, saya blogging cuma nak mencurahkan apa yang terlintas difikran atau hati, dan juga kongsi sesuatu yang saya rasa ada faedah...Jadi, buat apa nak paksa orang ye.....asal nya tak kisah ada follower ke tak, tak sangka ada jugak orang yang sudi singgah blog ciput saya ni. Sangat tak sangka sebab ada juga yang nak share entri saya....saya rasa terharu dan gembira......

Jadi, kepada follower, ribuan teima kasih, dan kepada silent reader, jangan lupa, selalulah singgah sini.

*Saya sangat sibuk dengan urusan pejabat dan kerja sekarang, jadi saya tak sempat nak buat entri yang baik-baik. Bila semua kerja saya dah ok nanti, saya akan masukkan beberapa entri yang dah bersusun dalam kepala saya ni ye? Sayang semua, jaga diri, hiasi peribadi....babai dan wassalam....

3 jiwa yang tenang:

  1. blog kalo xde follower langsung sape nk bace la pulak kan..
    xpe2..
    aQi pembace setia blog akak..:D

    ReplyDelete
  2. ngeh3...ko memang rock la aQi...TQ2

    ReplyDelete
  3. bukn rock la kak..
    pop yeh yeh..
    hehe..:D

    ReplyDelete

Apa kata anda....