Monday, January 17, 2011

GA PERTAMA - RM 50.00 untuk DIMENANGI !

Terima kasih! Terima kasih!
Sebab apa?
Terima kasih kepada semua yang sudi menjadi FOLLOWER saya.
 Sebenarnya, secara jujurnya, saya tak sangka BLOG saya yang tak seberapa bestnya ni ada juga yang menjadi follower. Terima kasih sangat. Apa yang saya harapkan ialah penulisan saya boleh memberi manfaat, bukan setakat cerita kosong. Walaupn baru melepasi 40 follower, saya rasa sangat terharu.

Saya juga akan memberi 'manfaat kepada' follower apabila follower saya mencapai jumlah
50 follower !
Anda akan menerima hadiah RM 50.00 !


Saya akan memilih pemenang GA ini melalui penyumbang tafik terbanyak ke blog saya.

Syarat-syarat nak dapatkan RM 50.00 ni tak susah, senang je :

1.Anda WAJIB menjadi follower ayurashidah.blogspot.com

2.Buat satu entri bertajuk - GA DARI ayurashidah.blogspot.com

3.Letakkan imej di bawah di dalam entri anda


4. Jangan lupa letakkan link ke ayurashidah.blogspot.com dalam entri anda.

5.Letakkan imej yang sama di sidebar blog anda. Sementara aje, dah tamat GA nanti, boleh remove balik ye... :)

6.Tag seberapa ramai rakan blogger yang anda mahu

7. Jangan lupa tinggalkan link entri anda di ruangan komen di bawah ye.

TARIKH TAMAT : BILA DAH ADA 50 FOLLOWER ayurashidah.blogspot.com


Itu sahaja. Mudahkan? Dengan itu, saya dahulukan dengan ucapan terima kasih dan alu-aluan kepada sesiapa yang menyertai GA ini....(macam buat ucapan perasmian pulak). Ok, semoga berjaya!

2 jiwa yang tenang:

Apa kata anda....