Wednesday, January 12, 2011

e eh, award lagik !



Terima kasih pada puan nina kerana sudi anugerahkan award ni. Saya dah lama tak dapat award2 nih, last pun masa kt sekolah. Aritu dah dapat follower ke 123 dr miszsheyla, hehehe.....Baru aje freshie dalam dunia blog ni....lagi pun, saya bukannya selalu komen mengomen, sesekali je....hehe, thanks again puan nina.....

Apa pun kena la jawab soalan ni dulu....

berikan 4 ciri gurl/boy idaman untuk jadi wife/husband
suami saya sekarang.....luv him so much!

berikan 1 tips untuk kekalkan relationship korang dengan partner korang
kepercayaan, kejujuran, dan cintakan ALLAH SWT

pernah anda jumpa doa pendekat jodoh & putus cinta
Macam-macam doa, yang penting doa lah pada ALLAH SWT dengan penuh yakin dan berterusan.

letakkan link pilihan anda & tell them that they have won this award




4 jiwa yang tenang:

Apa kata anda....