Tuesday, December 21, 2010

Rasa macam tengah drive Ferrari pulak!

Ye, betul...bukan sebab kelajuan... tapi dari cara ekoran pandangan mata, dan cara tenungan orang-orang yang melihat kancil kesayangan saya...!


Apa yang best sangat pada kancil saya tu kan.... cuma saya dah cat baru, dan buat air brush gambar produk yang saya jual , itu saja..






Ferrari saya la tuu.......

Betul, semua orang pandang sampai kelibat kereta ni hilang. Tapi bila tengok kt stereng, ek eleh, kancil je.......

Tapi, saya rasa seronok, sebab, apa yang saya dan suami idamkan, dah tercapai. Nak buat airbrush gambar produk kami.....

Suami : Best ke bawa kereta yg baru cat tu? Ada orang tengok ke?
Saya : Rasa macam bawa ferrari bang, naik segan pulak nakkeluar, tak tahu apa yg ada dalam fikiran orang, agaknya 'corak apa sebenarnya kat kereta dia ni?' hehehe....


Suami tersenyum...

Tapi, sabtu lepas, saya keluar, menuju ke Skudai Kiri, betul betul sebelah saya, FERRARI ! Bukan tak pernah nampak, selalu, pernah juga terserempak dengan konvoi Ferrari dulu... Tapi, kali ni rasa lain, KETERUJAAN YANG SANGAT DAHSYAT! Sampai saya snap satu gambar guna phone! Macam jakun pulak kan? Tapi tak tahu kenapa, masa tu, memang rasa sangat TERUJA...

Saya rasa, macam bersemangat pula nak mencapai tahap pakai Ferrari tu, pakai sekejap, lepas tu jual balik, boleh? Sebab membazir pulak rasa kalau beli kan, bukan boleh full speed pon..... hehehe.

*Dari dulu ada 2 kereta idaman, satu dah dapat pakai, satu lagi belum. Nampak macam mustahil je. Kalau tak dapat pun tak apa, cuma buat pembakar semangat je!

No comments:

Post a Comment

Apa kata anda....